EVENTY

Niepowtarzalne i widowiskowe eventy.

Agencja Eventowa – EVENT 4MOZA organizuje niepowtarzalne i widowiskowe eventy, dzięki którym zlecające je firmy i instytucje mogą przez chwilę stać świadkami wydarzeń, jakie do niedawna z bliska mogli zobaczyć wyłącznie operatorzy sił specjalnych. Lata szkoleń i działań w ekstremalnych warunkach podczas służby, wykształciły u naszych pracowników nawyki i procedury gwarantujące odbiorcom naszych usług na cywilnym rynku pełne bezpieczeństwo. Każde wydarzenie jest planowane indywidualne, każda oferta przygotowywana jest na miarę oczekiwań naszych Klientów. Wszystkie z produkcji łączy  spektakularność i niepowtarzalność – przy pełnym zapewnieniu bezpieczeństwa uczestników eventu i widzów. Jesteśmy w stanie zrealizować eventy od tych kameralnych po masowe – na obszarze całej Polski.

Realizujemy m. in.:

Imprezy integracyjne, team building – według licznych badań naukowych, to eventy i imprezy integracyjne o charakterze militarnym są najskuteczniejsze pod względem integracji zespołu i  wyłaniania w nim liderów. Warunki, w jakich operują żołnierze sił specjalnych powodują, że błyskawicznie można określić predyspozycje danej osoby do podejmowania szybkich decyzji, pracy w warunkach stresu, dowodzenia zespołem, szukania sposobów na rozwiązanie problemu i radzenia sobie w sytuacjach ekstremalnych. Mamy wiele własnych, sprawdzonych scenariuszy imprez team buildingowych, dzięki którym można wykształcić lub poprawić kompetencje potrzebne menedżerom i sprawdzić się w ekstremalnej sytuacji. Uczestnicy naszych wydarzeń nie tylko się uczą, ale przede wszystkim bardzo mocno integrują w zespole i świetnie się bawią.

Jesteśmy w stanie zorganizować wydarzenia team buildingowe w każdym z 4 środowisk, w jakich przyszło nam działać w codziennej służbie – ziemia, woda, powietrze. Na życzenie klienta możemy wykorzystać szybkie łodzie motorowe, motocykle, quady, pojazdy terenowe, wozy bojowe i sprzęt pancerny a nawet śmigłowce. Zlecenia realizujemy na terytorium całej Polski. Scenariusze proponowane Klientom każdorazowo przygotowywane są dla jego indywidualnych potrzeb i możliwości terenowych.

Eventy i pikniki militarne – czyli imprezy, które ich uczestnikom pozwolą przenieść się w klimat wojskowego poligonu a także działań bojowych i poczuć się niczym komandos, spełniając czas niezwykle aktywnie. W eventach wykorzystane mogą być wojskowe pojazdy i sprzęt specjalny – zarówno kołowy, jak i gąsienicowy, pływający i latający.

Pokazy specjalne – organizujemy najbardziej realistyczne pokazy działań bojowych sił specjalnych z praktycznym wykorzystaniem założeń czarnej, niebieskiej, zielonej i czerwonej taktyki – w myśl przyjętego wcześniej szczegółowego scenariusza.

Pokazy pirotechniczne i pozoracja pirotechniczna – posiadamy stosowne uprawnienia pirotechniczne do organizacji profesjonalnych pokazów sztucznych ogni. Nasi pracownicy posiadają także uprawnienia do prowadzenia realistycznej pozoracji pirotechnicznej na potrzeby szkoleń, ćwiczeń, produkcji filmowej i teatralnej, eventów oraz rekonstrukcji historycznych.

Eventy na wodzie z udziałem szybkich łodzi bojowych – z racji doświadczeń bojowych naszych instruktorów w działaniach wodnych, organizujemy także wydarzenia na wodzie, w których wykorzystujemy szybkie łodzie motorowe typu RIB z silnikami o mocy ponad 1000 KM.

Skoki spadochronowe – jedną z podstawowych umiejętności, jakie szlifują wojskowi komandosi podczas całego cyklu szkolenia są skoki spadochronowe. W swoich szeregach posiadamy doświadczonych instruktorów spadochronowych z uprawnieniami wojskowymi i cywilnymi. Do niedawna szkolili wyłącznie żołnierzy elitarnych jednostek sił specjalnych. Teraz z ich doświadczenia możesz skorzystać także Ty.